Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Paul de Leeuw | Kas de Leeuw
-
Soraya Riem
-
Donna Hay
-
Elise Gruppen | Nina de Bruijn
Uitgelicht
Meer boekentips
Ronald Giphart Smakelijk!
Bundeling van eerder gepubliceerde culinaire stukken over voedsel, ingrediënten en koks, met recepten.
Gedrukt boek
Karin Luiten De makkelijke Franse keuken
Gedrukt boek
Suzanne Stougie Het Efteling familiekookboek
Zin in een heksenbrouwsel, oosterse flapjes of een elfenijsje? De koks van de Efteling leggen stap voor stap uit hoe je zo'n veertig gerechten maakt, voor de kleine tot grote trek. Met kook- en baktips, spelletjes en veel kleurenillustraties uit de Efteling. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Gedrukt boek
E-books
-
Joanna Kortink
-
Julius Jaspers
-
Mari Maris
-
Martijn Bond
-
Manon van Essen
-
Anita Witzier
Deliciously Ella: smoothies & juices
Ella Mills
-
BBQ Street
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt